enda

Thomas Hamann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De små vilde: forår 2013 Online og colorgrading DK/Dokumentarfilm
De små vilde: sommer 2013 Online og colorgrading DK/Dokumentarfilm
De små vilde: efterår 2013 Online og colorgrading DK/Dokumentarfilm
De små vilde: vinter 2013 Online og colorgrading DK/Dokumentarfilm
Afghan muscles 2006 Colorgrading, Trailer-klipper DK/Dokumentarfilm
Af banen! 2005 Digital compositing DK/Spillefilm
Askepop - the Movie 2003 Colorgrading DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.