enda

Thomas Hartmann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Comeback 2015 Konsulent DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Alle for én 2011 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Sorte kugler 2009 Marc DK/Spillefilm
Maj & Charlie 2008 Hans Tv-serie
Jul på Vesterbro 2003 Manus Tv-serie
Langt fra Las Vegas 2001 Manus Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.