enda

Thomas J. Mikkelsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Lego Friends 2014 Klipper Tv-serie
Legends of Chima 2013 Instruktion, Instruktørassistent, Chefklipper Tv-serie
Friends: New Girl in Town 2012 Klipper Tv-film
Lego Star Wars: Bombad Bounty 2010 Klipper DK/Kort fiktion
Lego Star Wars: The Quest for R2-D2 2009 Klipper DK/Kort fiktion
LEGO Indiana Jones and the Raiders of the Lost Brick 2008 Klipper DK/Kort fiktion
Anja & Viktor - i medgang og modgang 2008 Klippeassistent DK/Spillefilm
Et bedre sted at skyde 2003 Klip, Colorgrading DK/Reklamefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.