enda

Thomas J. Nordberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Wild card 2015 Klipper U/Spillefilm
The Host 2013 Klip U/Spillefilm
I love you Phillip Morris 2009 Klip U/Spillefilm
Drillbit Taylor 2008 Klip U/Spillefilm
The Guardian 2006 Klip U/Spillefilm
Alexander 2004 Klip U/Spillefilm
Scary Movie 2 2001 Klip U/Spillefilm
What Women Want 2000 Klip U/Spillefilm
En tilfældig søndag 1999 Klip U/Spillefilm
U turn 1997 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.