enda

Thomas Jessen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Trentemøller live in Copenhagen 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Krysters kartel 2009 Foto Tv-serie
Yallahrup færgeby 2007 Kameraoperatør Tv-serie
Mors dag 2005 Fotograf DK/Kort fiktion
Bondefanger 2003 Fotograf DK/Kort fiktion
Nattens ansigt 1999 Kameraoperatør Tv-dokumentar
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.