enda

Thomas Kim Hoder

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Marts 2007 Medvirkende DK/Kort fiktion
Drømmen 2006 Den tavse mand DK/Spillefilm
Verden er vaad og lys 1995 Medvirkende Tv-film
Min fynske barndom 1994 Klaus Berentsen DK/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Jacob DK/Spillefilm
Et paradis uden billard 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Begær, lighed og broderskab 1990 Anders Iversen Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.