enda

Thomas Lagermann

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Drengen med guldbukserne 2014 Klipper U/Spillefilm
Pine Ridge 2013 Supplerende klip DK/Dokumentarfilm
Love during Wartime 2010 Klip U/Dokumentarfilm
The Temptation of St. Tony 2009 Klipper U/Spillefilm
Walter & Virginia 2006 Klip U/Spillefilm
En fars søn 2002 Klip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.