enda

Thomas Langmann

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Artist 2011 Producer U/Spillefilm
Le mac 2010 Manus, Producer U/Spillefilm
Asterix og de olympiske lege 2008 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Public enemy no. 1, part 1 2008 Producer U/Spillefilm
Public enemy No. 1 - del 2 2008 Producer U/Spillefilm
En klods om benet 2002 Manus, Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.