enda

Thomas Lennon

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nat på museet 2 2009 Wilbur Wright, Manus U/Spillefilm
17 again 2009 Ned Gold U/Spillefilm
Reno 911!: Miami 2007 Manus U/Spillefilm
Nat på museet 2006 Manus U/Spillefilm
Elitepædagogen 2005 Manus U/Spillefilm
Herbie - for fuld udblæsning 2005 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.