enda

Thomas Newman

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Side effects 2013 Musik U/Spillefilm
Saving Mr. Banks 2013 Musik U/Spillefilm
Skyfall 2012 Musik U/Spillefilm
Jernladyen 2012 Musik U/Spillefilm
The adjustment bureau 2011 Musik U/Spillefilm
Niceville 2011 Musik U/Spillefilm
The Best Exotic Marigold Hotel 2011 Musik U/Spillefilm
The Debt 2010 Musik U/Spillefilm
Brothers 2009 Musik U/Spillefilm
Revolutionary Road 2009 Musik U/Spillefilm
Wall-E 2008 Musik U/Spillefilm
Towelhead 2007 Musik U/Spillefilm
Little children 2006 Musik U/Spillefilm
Cinderella Man 2005 Musik U/Spillefilm
Jarhead 2005 Musik U/Spillefilm
Lemony Snicket - Én ulykke kommer sjældent alene 2004 Musik U/Spillefilm
Find Nemo 2003 Musik U/Spillefilm
Vejen til Perdition 2002 Musik U/Spillefilm
White Oleander - Hvid nerie 2002 Musik U/Spillefilm
In the Bedroom 2001 Musik U/Spillefilm
Gi' det videre 2000 Musik U/Spillefilm
Erin Brockovich 2000 Musik U/Spillefilm
Den grønne mil 1999 Musik U/Spillefilm
American Beauty 1999 Musik U/Spillefilm
Meet Joe Black 1998 Musik U/Spillefilm
Hestehviskeren 1998 Musik U/Spillefilm
Red corner 1997 Musik U/Spillefilm
Oscar og Lucinda 1997 Musik U/Spillefilm
Folket mod Larry Flynt 1996 Musik U/Spillefilm
Livets små mirakler 1996 Musik U/Spillefilm
Tid til kærlighed 1996 Musik U/Spillefilm
Kærlighedens mønster 1995 Musik U/Spillefilm
Små & store helte 1995 Musik U/Spillefilm
Han, hun og ham 1994 Musik U/Spillefilm
Little women - Pigebørn 1994 Musik U/Spillefilm
En verden udenfor 1994 Musik U/Spillefilm
The Player 1992 Musik U/Spillefilm
En duft af kvinde 1992 Musik U/Spillefilm
Hvisken i mørket 1992 Musik U/Spillefilm
Ført bag lyset 1991 Musik U/Spillefilm
Stegte grønne tomater 1991 Musik U/Spillefilm
Mænd svigter ikke 1990 Musik U/Spillefilm
Ferie med bjørn på 1988 Musik U/Spillefilm
Light of day - vild med rock 1987 Musik U/Spillefilm
Lost Boys 1987 Musik U/Spillefilm
Less than zero - livet i overhalingsbanen 1987 Musik U/Spillefilm
Koks i kølerhjelmen 1986 Musik U/Spillefilm
Spionen der kom ind på skærmen 1986 Musik U/Spillefilm
Helt vild med Susan 1985 Musik U/Spillefilm
Piger på sjov 1985 Musik U/Spillefilm
Manden med den røde sko 1985 Musik U/Spillefilm
Geni-skolen 1985 Musik U/Spillefilm
Vild og rodløs 1984 Musik U/Spillefilm
Nørderne kommer 1984 Musik U/Spillefilm
Ungt blod 1984 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.