enda

Thomas Norrild

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Råt for usødet 2000 Foto DK/Dokumentarfilm
Pyrus i alletiders eventyr 2000 Kameraoperatør Tv-serie
Casper & mandrilaftalen 1999 Kameraoperatør Tv-serie
Alletiders julemand 1997 Kameraoperatør Tv-serie
Alle tiders julemand 1997 Kameraoperatør Tv-serie
Gotha - kult, kitsch og b-film 1996 Kameraoperatør Tv-serie
Hjem til fem 1995 Foto, Fotografassistent Tv-serie
Lågen i bogen 1995 Foto Tv-serie
Alle tiders nisse 1995 Kameraoperatør Tv-serie
Alle tiders jul 1994 Kameraoperatør Tv-serie
Trolderiks posthule 1992 Kameraoperatør Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.