enda

Thomas Petri

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dreng 2011 Stillfotograf DK/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Stillfotograf DK/Spillefilm
Drømmen 2006 Stillfotograf DK/Spillefilm
Små skred 2003 Stills DK/Kort fiktion
Lille far 2003 Stills DK/Kort fiktion
Manden bag døren 2003 Stillfotograf DK/Spillefilm
Skoda 2001 Stills DK/Kort fiktion
At klappe med een hånd 2001 Stills DK/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Stillfotograf DK/Spillefilm
Skjulte spor 2000 Stills Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.