enda

Thomas Porsager

Manuskriptforfatter. Uddannet fra Den Danske Filmskole i 2015.

Porsager spillefilmdebuterede som manusforfatter med 'Marco Effekten' (2021), som han skrev sammen med Anders Frithiof August. Har desuden skrevet manus til 'Lille Allan' (2022).
Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lille Allan - Den menneskelige antenne 2022 Manuskriptforfatter DK/Spillefilm
Marco Effekten 2021 Medforfatter DK/Spillefilm
Scandinavian Star (oversigt) 2020 Manuskriptudvikling Dokumentarserie
Scandinavian Star 2:6 - Katastrofen 2020 Manuskriptudvikling Dokumentarserie
Scandinavian Star 1:6 - Branden 2020 Manuskriptudvikling Dokumentarserie
A Day with Dad 2016 Manuskript DK/Kort fiktion
Hr. Rotteborgmester og telefonsvareren 2015 Manuskript DK/Kort fiktion
Der er en der skal dø 2013 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Kill your darlings 2010 Manuskript, Klipper DK/Kort fiktion
Rumfilmen 1998 Special effects DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.