enda

Thomas Rostock

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Så smukt! 1998 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Så smukt 1997 Instruktion
Sort Hjerte 1995 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Debut 1995 Manus DK/Kort fiktion
Sort sjæl 1994 Instruktion DK/Kort fiktion
Sidste omgang 1993 Casting DK/Kort fiktion
Vågn op! 1992 Manuskript DK/Kort fiktion
Enken 1990 Klip DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.