enda

Thomas Scavenius

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Finale 2018 B-fotograf DK/Spillefilm
Heartless 2 2015 Belyser Tv-serie
Echoes of a Ronin 2014 Foto DK/Kort fiktion
Emma 2012 Fotograf DK/Kort fiktion
Engle hører til i himlen 2012 Fotograf DK/Kort fiktion
Supernatural Tales 2012 Fotograf DK/Spillefilm
The Last Demon Slayer 2011 Fotograf DK/Spillefilm
Wasteland Tales 2010 Klipper DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.