enda

Thomas Schougaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jeg vil være Ole Henriksen 2014 Postproduktion Tv-dokumentar
Mig og min familie - Frederik 2013 Postproduktionsmanager DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Hassan 2013 Postproduktionsmanager DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Martha 2013 Postproduktionsmanager DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Pajo 2013 Postproduktionsmanager DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Ronja 2013 Postproduktionsmanager DK/Dokumentarfilm
Bandekrigerne - Et farligt venskab 2013 Postproduktionschef DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Ida 2012 Postproduktionsmanager DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Amalie 2012 Postproduktionsmanager DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Danni 2012 Postproduktionsmanager DK/Dokumentarfilm
Mig og min familie - Sisse 2012 Postproduktionsmanager DK/Dokumentarfilm
Dirch 2011 Teknisk support DK/Spillefilm
Blod i mobilen 2010 Postproduktion DK/Dokumentarfilm
Velkommen til Borgen - Lev i dit værk mens det øves 2010 Postproduktion Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Loven binder og loven gør fri 2010 Postproduktion Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Lov er lov og lov skal holdes 2010 Postproduktion Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Gerning vil have tid, men tid vil også have gerning 2010 Postproduktion Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Folkets liv er lovens fylde 2010 Postproduktion Tv-dokumentar
Velkommen til Borgen - Øv ret og kræv ret 2010 Postproduktion Tv-dokumentar
Applaus 2009 Teknisk support DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.