enda

Thomas Stegler

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Detektiverne 2013 Producer DK/Spillefilm
All About Anna 2005 Removal Man, Co-producer DK/Spillefilm
Bag det stille ydre 2005 Producer DK/Spillefilm
Slim Slam Slum 2002 Produktion DK/Spillefilm
Kokken 2002 Produktion, Casting DK/Kort fiktion
One Hell of a Christmas 2002 Producer, Casting DK/Spillefilm
Nattens engel 1998 Producer, Casting DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Lithuania Scanorama Film Forum 2014-11-06 Detektiverne
Lübeck, Nordische Filmtage 2014-10-29 Detektiverne
Kristiansand International Children's Film Festival 2014-09-16 Detektiverne
Stockholm Film Festival Junior 2014-04-07 Detektiverne
Tallinn Black Nights Film Festival 2013-11-15 Detektiverne
Amsterdam Cinekid 2013-10-16 Detektiverne
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.