enda

Thomas Stender

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Villads fra Valby 2015 Bums på bænk DK/Spillefilm
Lev stærkt 2014 VFX-supervisor DK/Spillefilm
Weekendfar 2013 Ild- og røgeffekter DK/Kort fiktion
The Stranger Within 2013 Flame artist DK/Spillefilm
Stykke for stykke 2009 Visual effects DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.