enda

Thomas Stenderup

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Gidseltagningen II 2019 Medvirkende Tv-serie
Maria Larssons evige øjeblik 2008 Producer DK/Spillefilm
Kunsten at græde i kor 2007 Producer DK/Spillefilm
I sproget er jeg 2006 Producer DK/Dokumentarfilm
Kammerat Pedersen 2006 Co-producer U/Spillefilm
Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn 2005 Producer DK/Dokumentarfilm
Elsker du mig? 2004 Producer DK/Dokumentarfilm
Himmelfald 2002 Co-producer U/Spillefilm
Gå på vandet 2000 Producent DK/Dokumentarfilm
Manden som ikke ville dø 1999 Produktion DK/Spillefilm
Den onde cirkel 1999 Producer DK/Dokumentarfilm
Take Off 1997 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Jacobs liste 1997 Produktion DK/Kort fiktion
Fredens port 1996 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
To be or nothing to eat 1996 Produktion DK/Kort fiktion
Jamen, I forstår mig ikke 1995 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
At leve i en tid 1989 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Vi ses måske 1989 Producer DK/Kort fiktion

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Juryens Speciale Omtale 2005 ZagrebDox 2005 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
Grand Prix 2005 Odense Internationale Film Festival 2005 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
Bedste Film, Ungdomsjury 2006 San Sebastian International Film Festival 2006 Kunsten at græde i kor
Speciel Mention 2006 Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2006 Kunsten at græde i kor
Recommendations Of Cinema Owners 2006 Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2006 Kunsten at græde i kor
Audience Prize 2006 Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2006 Kunsten at græde i kor
Speciel Mention 2006 Los Angeles, AFI Int. Festival 2006 Kunsten at græde i kor
Bedste Fotografering 2007 Göteborg International Film Festival 2007 Kunsten at græde i kor
FIPRESCI AWARD 2007 Istanbul Int. Film Festival 2007 Kunsten at græde i kor
Hædrende Omtale 2007 Trondheim Kosmorama International Film Festival 2007 Kunsten at græde i kor
Speciel Mention 2007 Zagreb Motovun Film Festival 2007 Kunsten at græde i kor
FIPRESCI AWARD 2007 Reykjavik Film Festival 2007 Kunsten at græde i kor
Kirkens pris 2007 Reykjavik Film Festival 2007 Kunsten at græde i kor
Bedste Manus 2007 Warsaw International Film Festival 2007 Kunsten at græde i kor
Bedste Filmfotograf 2008 Valladolid International Film Festival 2008 Maria Larssons evige øjeblik
Bedste kvindelige skuespiller 2008 Valladolid International Film Festival 2008 Maria Larssons evige øjeblik
Bedste Manus 2008 Valladolid International Film Festival 2008 Maria Larssons evige øjeblik
Bedste musik 2008 Valladolid International Film Festival 2008 Maria Larssons evige øjeblik
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Krakow Film Festival 2010-05-31 Fredens port
Rome International Film Festival 2009-10-15 Kunsten at græde i kor
Los Angeles, AFI Int. Festival 2008-10-30 Maria Larssons evige øjeblik
Valladolid International Film Festival 2008-10-24 Maria Larssons evige øjeblik
Chicago International Film Festival 2008-10-16 Maria Larssons evige øjeblik
Warsaw International Film Festival 2008-10-10 Maria Larssons evige øjeblik
Busan International Film Festival 2008-10-02 Maria Larssons evige øjeblik
Hamburg FilmFest GmbH 2008-09-25 Maria Larssons evige øjeblik
Helsinki Film Festival - Love & Anarchy 2008-09-18 Kunsten at græde i kor
Toronto International Film Festival 2008-09-04 Maria Larssons evige øjeblik
Telluride Film Festival 2008-08-29 Maria Larssons evige øjeblik
Palm Springs International Film Festival 2008-01-03 Kunsten at græde i kor
Poznan Ale Kino! International Children's Film Festival 2007-12-07 Kunsten at græde i kor
Sevilla Festival de Cine 2007-11-02 Kunsten at græde i kor
Sao Paulo Int. Film Festival 2007-10-19 Kunsten at græde i kor
Warsaw International Film Festival 2007-10-12 Kunsten at græde i kor
Reykjavik Film Festival 2007-09-27 Kunsten at græde i kor
San Sebastian International Film Festival 2007-09-20 Kunsten at græde i kor
Zagreb Motovun Film Festival 2007-07-23 Kunsten at græde i kor
Jerusalem Int. Film Festival 2007-07-06 Kunsten at græde i kor
Seattle International Film Festival 2007-05-24 Kunsten at græde i kor
Trondheim Kosmorama International Film Festival 2007-04-19 Kunsten at græde i kor
Istanbul Int. Film Festival 2007-03-31 Kunsten at græde i kor
Vilnius International Film Festival 2007-03-23 Kunsten at græde i kor
Guadalajara Film Festival 2007-03-22 Kunsten at græde i kor
New York New Directors/New Films 2007-03-21 Kunsten at græde i kor
Hong Kong International Film Festival 2007-03-20 Kunsten at græde i kor
Sofia International Film Festival 2007-03-01 Kunsten at græde i kor
Göteborg International Film Festival 2007-01-26 Kunsten at græde i kor
Santa Barbara Int. Film Festival 2007-01-25 Kunsten at græde i kor
Marrakech International Film Festival 2006-12-01 Kunsten at græde i kor
Tallinn Black Nights Film Festival 2006-11-23 Kunsten at græde i kor
Mannheim-Heidelberg, Int. Film Festival 2006-11-16 Kunsten at græde i kor
Los Angeles, AFI Int. Festival 2006-11-01 Kunsten at græde i kor
Tokyo International Film Festival 2006-10-21 Kunsten at græde i kor
San Sebastian International Film Festival 2006-09-21 Kunsten at græde i kor
Toronto International Film Festival 2006-09-07 Kunsten at græde i kor
Prague, One World Human Rights Film Festival 2006-03-02 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
Sevilla Festival de Cine 2005-11-04 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
Lübeck, Nordische Filmtage 2005-11-03 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
Valladolid International Film Festival 2005-10-21 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
Odense Internationale Film Festival 2005-08-11 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
Toronto, Hot Docs Int. Documentary Festival 2005-04-22 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
Sao Paulo It's All True Int. Documentary FF 2005-03-29 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
ZagrebDox 2005-02-22 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
Göteborg International Film Festival 2005-01-28 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
Amsterdam, IDFA 2004-11-18 Den tyske hemmelighed - en film om krig, kærlighed - og løgn
Reykjavik Nordisk Panorama 2004-09-22 Elsker du mig?
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.