enda

Thomas Trane Petersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kysss 2004 Stills DK/Kort fiktion
Falkehjerte 1999 Clapper/loader DK/Spillefilm
Brødrene Mortensens jul 1998 Loader Tv-serie
Sunes familie 1997 Clapper/loader DK/Spillefilm
Skæbnetimen 1997 Runner, 2. unit DK/Kort fiktion
En loppe kan også gø 1996 Runner DK/Spillefilm
Carl Th. Dreyer - Min metier 1995 Runner DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.