enda

Thorsten Bolvig

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Det store flip 1997 Toneassistent DK/Spillefilm
Portland 1996 Lyd DK/Spillefilm
Fridas første gang 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Antons blå flyver 1996 Lyd DK/Spillefilm
Mette og Esben 1995 Lyd DK/Dokumentarfilm
Cirkus Ildebrand 1995 Tonemester DK/Spillefilm
Veninder 1994 Lyd DK/Dokumentarfilm
Jungledyret 1993 Lyd DK/Spillefilm
Den sidste færge 1993 Lyd DK/Kort fiktion
Ormehug 1992 Lyd DK/Dokumentarfilm
Den nøgne by 1991 Lyd DK/Dokumentarfilm
Epilogue 1990 Klip DK/Eksperimentalfilm
Panserkrydseren Potemkin 1925 Musikmix (2007-version) U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.