enda

Thyge Thygesen

(1904 – 1972)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jul i Gammelby 1979 Musik Tv-serie
Gammeljomfruen og tyven 1955 Instruktion Tv-film
Bortførelsen fra Seraillet 1954 Medvirkende Tv-film
Forlovelse i lygteskær 1953 Instruktion Tv-film
For frihed og ret 1949 Operasanger DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.