enda

Tilda Swinton

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Suspiria 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Hil Cæsar! 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Only Lovers Left Alive 2013 Eva U/Spillefilm
Hvad med Kevin? 2011 Eva Khatchadourian U/Spillefilm
I am love 2010 Emma Recchi, Producer U/Spillefilm
Michael Clayton 2007 Karen Crowder U/Spillefilm
Narnia - Løven, heksen og garderobeskabet 2005 Jadis, Den Hvide Heks U/Spillefilm
Young Adam 2003 Ella Gault U/Spillefilm
The Beach 2000 Sal U/Spillefilm
I familiens hjerte 1999 Mor U/Spillefilm
Wittgenstein 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Orlando 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.