enda

Tim Allen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Toy Story 4 2019 (org. version) U/Spillefilm
Toy story 3 2010 Buzz Lightyear (org. version) U/Spillefilm
De vilde svin 2007 Doug Madsen U/Spillefilm
Hjælp, det er jul! 2004 Luther Krank U/Spillefilm
Tror du stadig på julemanden? 2002 Scott Calvin/Julemanden U/Spillefilm
Galaxy Quest 1999 Jason Nesmith U/Spillefilm
Tror du på julemanden? 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.