enda

Tim Burton

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dumbo 2019 Instruktion U/Spillefilm
Miss Peregrine's Home for Peculiar Children 2016 Instruktion U/Spillefilm
Big Eyes 2014 Instruktion U/Spillefilm
Dark shadows 2012 Instruktion U/Spillefilm
Frankenweenie 2012 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Abraham Lincoln: Vampire hunter 2012 Producer U/Spillefilm
Alice i Eventyrland 2010 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Sweeney Todd - den djævelske barber fra Fleet Street 2007 Instruktion U/Spillefilm
Charlie og chokoladefabrikken 2005 Instruktion U/Spillefilm
Corpse bride 2005 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Big Fish 2003 Instruktion U/Spillefilm
Planet of the Apes 2001 Instruktion U/Spillefilm
Sleepy Hollow 1999 Instruktion U/Spillefilm
Mars attacks! 1996 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Batman forever 1995 Producer U/Spillefilm
Ed Wood 1994 Instruktion, Producer U/Spillefilm
The Nightmare Before Christmas 1993 Producer U/Spillefilm
Batman vender tilbage 1992 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Edward Saksehånd 1990 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Batman 1989 Instruktion U/Spillefilm
Beetlejuice 1988 Instruktion U/Spillefilm
Pee-Wees Big Adventure 1985 Instruktion
Pee Wee's big adventure 1985 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.