enda

Tim Harvey

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Dobbeltspil 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tryllefløjten 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hamlet 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Othello 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mary Shelley's Frankenstein 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Stor ståhej for ingenting 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Peter's Friends 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Død for anden gang 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Henry V 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.