enda

Tim Roth

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Chronic 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Hardcore 2015 Medvirkende U/Spillefilm
October Storm 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Stumper og stykker 2012 Archie U/Spillefilm
The Incredible Hulk 2008 Emil Blonsky U/Spillefilm
Funny Games 2007 George Farber U/Spillefilm
Dark water 2005 Jeff Platzer U/Spillefilm
Don't come knocking 2005 Sutter U/Spillefilm
Planet of the Apes 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Legenden om pianisten på havet 2000 1900 U/Spillefilm
I familiens hjerte 1999 Instruktion U/Spillefilm
Four rooms 1995 Piccoloen U/Spillefilm
Little Odessa 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Pulp Fiction 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Bodies, rest and motion 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Håndlangerne 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Vincent & Theo 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Rosenkrans og Gyldenstjerne er døde 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.