enda

Tim Suhrstedt

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sex Tape 2014 Fotograf U/Spillefilm
17 Again 2009 Foto U/Spillefilm
Little Miss Sunshine 2006 Foto U/Spillefilm
Clockstoppers 2002 Foto U/Spillefilm
KontorRotter 1999 Foto U/Spillefilm
The wedding singer 1998 Foto U/Spillefilm
Så er vi kvit, far! 1994 Foto U/Spillefilm
Spor af rødt 1992 Foto U/Spillefilm
Hurra!! Babysitteren er død 1991 Foto U/Spillefilm
Vi ta'r skraldet 1990 Foto U/Spillefilm
Kærester 1988 Foto U/Spillefilm
Teen wolf - han er bare et hår bedre 1985 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.