enda

Timm Vladimir

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
LEGO Filmen 2 2019 (dansk tale) U/Spillefilm
LEGO Filmen - Et klodset eventyr 2014 Emmet U/Spillefilm
Detektiverne 2013 Lasse DK/Spillefilm
Pendlerkids 2012 Steve Tv-serie
Ice Age 4 - på gyngende grund 2012 Crash U/Spillefilm
Carmen & Colombo 2011 Robert Tv-serie
Lykke 2011 Niels Aagaard Tv-serie
Sammys store eventyr 2010 Sammy U/Spillefilm
Bee Movie - det store honningkomplot 2007 Barry B. Benson U/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Julias bror DK/Spillefilm
Koslænget 2006 Freddy U/Spillefilm
Valiant 2005 Stemme U/Spillefilm
Danmarks sjoveste mand 2005 Jesper Conrad DK/Kort fiktion
Robotter 2005 Rodney Copperbottom U/Spillefilm
Garfield: The movie 2004 Harald (Jon) U/Spillefilm
De frygtløse - The muuhvie 2004 Buck U/Spillefilm
Timm & Gordon 2003 Sig selv, Manuskript Tv-film
Skatteplaneten 2002 B.E.N. U/Spillefilm
Ice Age 2002 Sid U/Spillefilm
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Niklas U/Spillefilm
Vejen til El Dorado 2000 Miguel i dansk version U/Spillefilm
Rejseholdet 2000 Rocker Grue Tv-serie
Stjerner uden hjerner 1997 Jim DK/Spillefilm
Fusion 1997 Jacob Tv-film
Gotha - kult, kitsch og b-film 1996 Medvirkende Tv-serie
Juletestamentet 1995 Svend, yngste bror Tv-serie
Cirkus Ildebrand 1995 Frank DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.