enda

Timothy Hutton

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Last holiday 2006 Matthew Kragen U/Spillefilm
French kiss 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Mørkets halvdel 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Dødbringende viden 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Everybody's all-American 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Blind hævn 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Falken og snemanden 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Turk 182 - Graffiti-helten 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Iceman 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Var de skyldige? 1983 Medvirkende U/Spillefilm
De unge helte 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.