enda

Tina Holch

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hjem til jul 1988 Lyd DK/Kort fiktion
Hamskifte 1986 Lyd DK/Dokumentarfilm
Gåsen 1986 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Når De Gamle Huse... 1986 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Fantasidage 1986 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det blinde øje 1986 Lyd DK/Dokumentarfilm
Parat 1986 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Tiden imellem 1986 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Holbæk Plagen 1986 Lyd DK/Dokumentarfilm
Holbæk Workshop 700 1-9 1986 Lyd Antologi
Naverne på Christiania 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Rævekagen 1985 Lyd DK/Dokumentarfilm
Video Journalen 1-12 1985 Lyd DK/Reklamefilm
Ups! I-v Den Endelige Løsning 1985 Lyd DK/Kort fiktion
Slås Om Job I-V 1985 Lyd DK/Kort fiktion
Driver dug, falder rim 1984 Lyd DK/Kort fiktion
Betagelse Q-Q 1984 Lyd DK/Kort fiktion
Laurine og Nørrebro 1984 Lyd DK/Dokumentarfilm
Børns billeder 1982 Lyd DK/Dokumentarfilm
Når jeg bliver stor 1982 Lyd DK/Kort fiktion
Nocturne 1981 Lydassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.