enda

Tina Holmer

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Danmarks sjoveste mand 2005 Rebekka DK/Kort fiktion
Kniven i hjertet 1981 Medvirkende DK/Spillefilm
Attentat 1980 Dorte Brandt DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Informationsdame, Barpigen Tv-serie
Piger i trøjen 1975 Karin DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.