enda

Tine Gjellerup Koch

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ordet fanger 2012 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Blekingegadebanden 2009 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Usynlige piger 2009 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Riskær - avantgardekapitalisten 2008 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
69 2008 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
Mit første kys 2003 Produktion DK/Kort fiktion
Duksedrengen 1989 Scenemester Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.