enda

Tine Gotthelf

(1968 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Et knæk 2016 Overlæge DK/Kort fiktion
Broen 2 2013 Hanne Tv-serie
Hotel Transylvania 2012 Stemme U/Spillefilm
Imens bladene falder 2010 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den store forskel 2001 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den attende 1996 Sygeplejeelev DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.