enda

Tine Hjortbøl

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tarok 2013 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Labrador 2012 Produktionskoordinator DK/Spillefilm
Bølle Bob - Alle tiders helt 2010 Scripter DK/Spillefilm
Valhalla 1986 Produktionsleder DK/Spillefilm
Clausens garage 1983 Klip, Producer Tv-serie
Rocking Silver 1983 Indspilningsleder DK/Spillefilm
Kirsten - en hjertets vagabond 1982 Klip DK/Dokumentarfilm
Felix 1982 Klippeassistent DK/Spillefilm
Gummi Tarzan 1981 Scripter DK/Spillefilm
Slingrevalsen 1981 Klippeassistent DK/Spillefilm
Pigen fra havet 1980 Scripter DK/Spillefilm
Sådan er jeg osse 1980 Scripter DK/Spillefilm
Øjeblikket 1980 Scripter DK/Spillefilm
Vil du se min smukke navle? 1978 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Clark 1977 Produktionsleder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.