enda

Tine Mikkelsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Harpiks 2020 Associate producer DK/Spillefilm
Børnehjemmet 2019 Associate producer DK/Spillefilm
Transnistra 2019 Juniorproducer U/Dokumentarfilm
Battle 2018 Line producer (Danmark) U/Spillefilm
Team Hurricane 2017 Producerassistent DK/Dokumentarfilm
The Square 2017 Producerassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.