enda

Tobey Maguire

(1975 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pawn Sacrifice - Sidste træk 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Good People 2014 Producer U/Spillefilm
Den store Gatsby 2013 Nick Carraway U/Spillefilm
Brothers 2009 Capt. Sam Cahill U/Spillefilm
Spider-Man 3 2007 Spider-Man/Peter Parker U/Spillefilm
Spider-Man 2 2004 Spider-Man/Peter Parker U/Spillefilm
Seabiscuit 2003 Red Pollard U/Spillefilm
Spider-Man 2002 Spider-Man/Peter Parker U/Spillefilm
25th Hour 2002 Producer U/Spillefilm
Wonder Boys 2000 James Leer U/Spillefilm
Don's Plum 2000 Ian U/Spillefilm
Æblemostreglementet 1999 Homer Wells U/Spillefilm
Pleasantville - Pænhedens by 1998 David/Bud Parker U/Spillefilm
Fear and Loathing in Las Vegas 1998 Blaffer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.