enda

Tobias Hylander

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I lossens time 2013 Musik DK/Spillefilm
Putins kys 2012 Musik DK/Dokumentarfilm
Dyret 2011 Musik DK/Kort fiktion
Godnathistorier fra ondskabens akse 2011 Musik DK/Dokumentarfilm
Nedenunder 2009 Musik DK/Kort fiktion
69 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Kollegiet 2007 Musik DK/Spillefilm
Lucky blue 2007 Musik U/Kort fiktion
Mund mod mund 2006 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.