enda

Tobias A. Schliessler

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Fifth Estate 2013 Foto U/Spillefilm
Lone Survivor 2013 Foto U/Spillefilm
Battleship 2012 Foto U/Spillefilm
Kapring af Metro 1 2 3 2009 Foto U/Spillefilm
Hancock 2008 Foto U/Spillefilm
Dreamgirls 2006 Foto U/Spillefilm
Welcome to the jungle 2003 Foto U/Spillefilm
Befri Willy 3 1997 Foto U/Spillefilm
Candyman II 1995 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.