enda

Tobin Bell

(1942 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Jigsaw 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Saw VII 3D 2010 Jigsaw/John U/Spillefilm
Saw VI 2009 Medvirkende U/Spillefilm
Saw 5 2008 Jigsaw/John U/Spillefilm
Saw 4 2007 Jigsaw/John U/Spillefilm
Saw 3 2006 Jigsaw/John U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.