enda

Tod Polson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Interview 2014 Animationssupervisor DK/Kort fiktion
Out of Bounds 2014 Animationssupervisor DK/Kort fiktion
Once Upon a Candle 2014 Animationssupervisor DK/Kort fiktion
Unimagined Friends 2014 Animationssupervisor DK/Kort fiktion
Out of the Ordinary 2013 Boss DK/Kort fiktion
Memoria 2013 Design supervisor DK/Kort fiktion
Porcelain 2013 Animationssupervisor DK/Kort fiktion
Under the Fold 2013 Animationssupervisor DK/Kort fiktion
The Fox Sisters 2010 Stemme DK/Kort fiktion
Out of a Forest 2010 Manus-supervisor DK/Kort fiktion
Dinorider 2010 Animationssupervisor DK/Kort fiktion
Lumber Jack 2010 Animationssupervisor DK/Kort fiktion
Stop Mother Fucker 2010 Animationssupervisor DK/Kort fiktion
Office Noise 2008 Stemme DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.