enda

Todd Solondz

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Wiener-Dog 2016 Instruktion U/Spillefilm
Life During Wartime 2010 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Palindromer 2004 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Storytelling 2001 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Happiness 1998 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Welcome to the Dollhouse 1995 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.