enda

Togo Esben

(1933 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De fem og spionerne 1969 Art director DK/Spillefilm
Sonja - 16 år 1969 Scenograf DK/Spillefilm
Der kom en soldat 1969 Scenograf DK/Spillefilm
Sjov i gaden 1969 Scenograf DK/Spillefilm
Dage i min fars hus 1968 Scenograf DK/Spillefilm
Dyrlægens plejebørn 1968 Scenograf DK/Spillefilm
Jeg - en kvinde 2 1968 Scenograf DK/Spillefilm
De røde heste 1968 Scenograf DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på bjørnetjeneste 1968 Scenograf DK/Spillefilm
Det er ikke appelsiner - det er heste 1967 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Brødrene på Uglegaarden 1967 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Onkel Joakims hemmelighed 1967 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Mig og min lillebror 1967 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Elsk... din næste 1967 Dekorationer DK/Spillefilm
Den hvide hingst 1961 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Eventyr på Mallorca 1961 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1961 Rekvisitør DK/Spillefilm
Skibet er ladet med - 1960 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Frihedens pris 1960 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.