enda

Tom Berenger

(1950 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Modparten 1998 Medvirkende U/Spillefilm
Slaget ved Gettysburg 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Snigskytten 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Sliver 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Dødeligt bedrag 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Junglens evangelium 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Manden fra Amerika 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Det skøre hold 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Jagten på en morder 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Forrådt 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Hun så det ske 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Oplevelsen af helvede 1987 Stemme U/Dokumentarfilm
Platoon - kamp-patruljen 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Gensyn med vennerne 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Bag dørene 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Butch og Sundance - sådan begyndte det 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.