enda

Tom Cruise

(1962 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mission: Impossible - Fallout 2018 Medvirkende U/Spillefilm
The Mummy 2017 Medvirkende U/Spillefilm
American Made 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Jack Reacher: Never Go Back 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Mission: Impossible - Rogue Nation 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Edge of Tomorrow 2014 Cage U/Spillefilm
Oblivion 2013 Jack U/Spillefilm
A Tribute to J.J. Abrams 2013 Sig selv DK/Kort fiktion
Mission: Impossible - Ghost Protocol 2012 Ethan Hunt, Producer U/Spillefilm
Jack Reacher 2012 Reacher, Producer U/Spillefilm
Knight and day 2010 Roy Miller U/Spillefilm
Operation Valkyrie 2009 Oberst Claus von Stauffenberg U/Spillefilm
Lions for Lambs 2007 Sen. Jasper Irving U/Spillefilm
Mission: Impossible III 2006 Ethan Hunt, Produktion U/Spillefilm
War of the Worlds 2005 Ray Ferrier U/Spillefilm
Elizabethtown 2005 Produktion U/Spillefilm
Collateral 2004 Vincent U/Spillefilm
The Last Samurai - Den sidste samurai 2003 Nathan Algren, Produktion U/Spillefilm
Minority Report 2002 Detektiv John Anderton U/Spillefilm
Vanilla Sky 2001 David Aames, Produktion U/Spillefilm
Stanley Kubrick: A Life in Pictures 2001 Fortæller U/Dokumentarfilm
Mission: Impossible 2 2000 Ethan Hunt U/Spillefilm
Eyes Wide Shut 1999 Dr. William Harford U/Spillefilm
Magnolia 1999 Frank T. J. Mackey U/Spillefilm
Jerry Maguire 1996 Jerry Maguire U/Spillefilm
Mission: Impossible 1996 Ethan Hunt U/Spillefilm
En vampyrs bekendelser 1994 Medvirkende U/Spillefilm
The firm - Firmaets mand 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Et spørgsmål om ære 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Far and away 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Days of thunder 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Født den 4. juli 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Cocktail 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Rain Man 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Top gun 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det handler om penge 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Legend 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Fræk Business 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg har aldrig fået noget 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.