enda

Tom Foden

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lille spejl på væggen der 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Immortals 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Village 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Matchstick Men 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
One Hour Photo 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Psycho 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.