enda

Tom Hardy

(1977 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Venom 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Dunkirk 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Star Wars: The Last Jedi 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Mad Max: Fury Road 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The Revenant 2015 John Fitzgerald U/Spillefilm
Legend 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The Drop 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Locke 2013 Ivan Locke U/Spillefilm
Lawless 2012 Forrest Bondurant U/Spillefilm
This means war 2012 Tuck U/Spillefilm
The Dark Knight Rises 2012 Bane U/Spillefilm
Bronson 2009 Charles Bronson U/Spillefilm
The Virgin Queen 2005 Medvirkende Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.