enda

Tom Hiddleston

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hulemanden sten 2018 Stemme U/Spillefilm
Thor: Ragnarok 2017 Medvirkende U/Spillefilm
I Saw the Light 2015 Medvirkende U/Spillefilm
High-Rise 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Crimson Peak 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Only Lovers Left Alive 2013 Adam U/Spillefilm
Thor: The Dark World 2013 Loki U/Spillefilm
The deep blue sea 2011 Freddie Page U/Spillefilm
Thor 2011 Loki U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.