enda

Tom Jacobsen

(1949 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Marie Krøyer 2012 Den franske ambassadør DK/Spillefilm
Torremolinos 73 2003 Erik U/Spillefilm
Jul i hjemmeværnet 2001 Embedsmand Tv-serie
De udvalgte 2001 Mortensen Tv-serie
Skjulte spor 2000 Fængselsvagt Tv-serie
Krystalbarnet 1996 Birmann DK/Spillefilm
Ugeavisen 1990 Jens Ole Tv-serie
Lykken er en underlig fisk 1989 Slagter John DK/Spillefilm
Ballade i byrådet 1985 Kommunaldirektøren DK/Kort fiktion
Bank under bordet 1983 Medvirkende Tv-film
Flemming på kostskole 1961 Tykke-Lars DK/Spillefilm
Flemming og Kvik 1960 Tykke-Lars DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.