enda

Tom Jacobson

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Darkest Hour 2011 Producer U/Spillefilm
The Ladykillers 2004 Producer U/Spillefilm
Mission to Mars 2000 Produktion U/Spillefilm
Store Joe Young 1998 Produktion U/Spillefilm
Onkel Buck 1989 Producer U/Spillefilm
En vild pjækkedag 1986 Producer U/Spillefilm
Alligator - uhyret under byens gader 1980 Produktionsleder, Produktionsassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.